САЙТ ВИДАЛЕНО




Інформація про стан економічного  розвитку району  за січень-червень 2014 року

Інформація про стан економічного  розвитку району  за січень-травень 2014 року

До відома суб’єктів господарювання!

              Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 року №1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» в Вінницькій області діє розпорядження голови обласної державної адміністрації від 22.01.2007 року № 18 (із змінами внесеними розпорядженням від 29 квітня 2011 року №209,  від 8 жовтня 2010 року № 432) «Про державне регулювання цін на основні продукти харчування».
            З метою недопущення необґрунтованого зростання цін на продукти харчування масового вжитку та враховуючи соціальну значимість ринку цих товарів, звертаємо  увагу суб’єктів господарювання всіх форм власності у сфері роздрібної торгівлі на необхідність дотримання граничних розмірів торговельних надбавок (постачальницько-збутових) до оптових цін виробників цих товарів ( згідно з додатком).  

 

 

 

З метою розвитку партнерських відносин між  суб’єктами господарювання у сфері виробництва і торгівлі, налагодження та розширення співпраці, збільшення виробництва і продаж товарів місцевих товаровиробників на споживчому ринку,  надаємо дислокацію великих об’єктів роздрібної торгівлі в розрізі населених пунктів області.

Для довідок та консультацій просимо звертатись до Департаменту регіонального економічного розвитку облдержадміністрації за телефонами: (0432) 66-12-87, 66-11-80 та електронну адресу: ueco@vininvest.gov.ua.

Інформацію про дислокацію об’єктів роздрібної торгівлі (універсами, супер- та гіпермаркети, торговельні комплекси) станом на 01.05.2014 року 

 

З метою  сприяння розширенню реалізації товарів місцевого виробництва шляхом додаткового розміщення на ринках об’єктів торгівлі, надаємо перелік ринків області з їх реквізитами, регламентом роботи та матеріалами інвентаризації вільних торгових місць на них.
Додаток на 6-ти аркушах.

Реєстр  ринків усіх форм власності Вінницької області станом на 01.01.2014р. 

 

До відома суб’єктів господарювання!

На виконання Указу Президента України від 24.09.2005 року №1337 у Національному комплексі «Експоцентр України» 25 вересня 2014 року відбудеться заключний етап Всеукраїнського конкурсу-виставки «Кращий вітчизняний товар 2014 року» та церемонія нагородження підприємств – переможців Конкурсу.
Завдання конкурсу – відзначення кращих вітчизняних товарів і товаровиробників та інформування про них державних структур, дипломатичних кіл, громадськості. Даний захід презентує здобутки вітчизняних підприємств, утримуючих конкурентоспроможність у понад 100 різноманітних галузях економіки.
За умовами Конкурсу, товари та послуги підприємств-переможців отримують дипломи та медалі «Кращий вітчизняний товар 2014 року», до того ж у кожній номінації нагороди можуть отримати декілька видів продукції одного підприємства, якщо їх якість відповідає встановленим вимогам і очікуванням споживачів. Підприємство, яке отримує три або більше нагород, нагороджується «Золотим символом конкурсу».
Вразі зацікавленості звертатись в управління економіки райдержадміністрації. 

*****

На виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 04.07.2014 року №370 «Про організацію другого Міжнародного інвестиційного форуму «Вінниччина – бізнес в центрі України» та листа Департаменту регіонального економічного розвитку облдержадміністрації від 07.07.2014 року №1688/1-2 районна державна адміністрація повідомляє, що обласною державною адміністрацією спільно з громадською організацією «Вінницький Клуб ділових людей» заплановано провести 21-22 серпня 2014 року у м.Вінниці Другий Міжнародний інвестиційний форум «Вінниччина – бізнес в центрі України». 
Участь у форумі, як учасник форуму – безкоштовна, учасник виставки - ярмарки з оплатою 1000 грн. та  включає:
1.    участь у виставці — ярмарці ;
2.    зустрічі В2В з підприємцями;
3.    можливість розміщення roll-up (рекламних матеріалів, ширина яких не повинна перевищувати 70 см.);
4.    можливість представлення своєї продукції;
5.    опис підприємства в буклеті форуму;
6.    розміщення опису підприємства на сайті організаторів форуму;
7.    фуршет 21.08.2014 року, Gala вечеря 22.08.2014.
В разі зацікавленості в участі у даному форумі просимо повідомити управлінню економіки райдержадміністрації.